Aktuelle tilbud og eksempler på gaveæsker og smagekasser.

Se mere om de enkelte vine ved at klikke rundt på de enkelte vines sider. Smagekasser er et tilbud for at prøve vinene og til samme engrospriser som i hele kasser. Priserne for hver ses ved de enkelte vine på hver deres side. Hver af vinene kan altid bestilles i hele kasser á 6 flasker.

Du er altid velkommen til selv at sammensætte smagekasser fra sortimentet med blanding og antal, du selv ønsker.

Klik nedenfor på knappen Bestilling og send din ordre i en mail eller via Kontaktformularen; jeg modtager den som en mail, og så fakturerer jeg og leverer snarest efter betaling under de aktuelle betingelser.

Gaveæsker til familie og repræsentation.

VinFraFrankrig pakker og leverer gaveæsker med 1 fl, 2 og 3 fl samt gaveæsker og trækasser til 6 fl af alle vinene i hele sortimentet efter eget valg.

Samme pris pr flaske uanset hele kasser, smagekasser eller gaveæsker. Ring for nærmere introduktion og eventuel vejledning. Bestil pr telefon eller mail.

Se nærmere beskrivelse og pris under de respektive vine på hjemmesidens forskellige sider.

Eksemplet til højre nr. 68, til 470,- kr. for 3 flasker Domaine Lapeyre 1909 i gavekarton med 3 flasker. Årets indbydende overraskelse på 100% Tannat fra 111 år gamle vinstokke. På håndværks-mesterniveau er der frembragt en meget markant, kraftig og mundfyldende, men blød og rund vin med den største velbehagelighed.

 

Gyldne gaveæsker.

Nr. 10, til 350,- kr. for 3 fl Moncontour Vouvray Dorée Tête de Cuvée i gaveæske.

Halvtør med bobler og den fineste sødme og lækre syre fra Chenin Blanc druen. Mest gunstig på grund af den begrænsede, men fine sødme til kransekager og petit fours, velkomst og desserter ved alle festlige lejligheder og gyldne stunder.

Nr. 20, til 482,- kr. for 3 fl “Den Gyldne Hvidvin”, Fabre Gasparets Chimère Viognier Bio i gaveæske.

Viognier druen fra en udvalgt klon i Coindreu vinificeres som rødvine i egefade, der bevirker en kraftfuld måltidsledsager til ovnstege og gryderetter, jule- og påskefrokoster, osteborde og smørrebrødsmåltider.

Gyldne topvine i 2023.

Nr. 60, til 410,- kr. for 3 fl Fabre Gasparets Rouge Bio i gaveæske.

Exellent, koncentreret og harmonisk topvin. Elegant til ethvert godt måltid med den frugtfyldige smag, høje finesse og store elegance. Perfekt med de silkebløde tanniner til gæstemåltider og ethvert julebord.

Nr. 70, til 635,- kr. for 3 fl Bandol-vine fra Château Salettes i gaveæske.

Mourvedre-druen er kongedruen i Bandol med sin bløde, runde mundfylde. Fra Château Salettes tilbydes årgang 2017 med bedst potentiale af de seneste års høst til udvikling i mange år. Indeholder 3/4 Mourvedre, resten er 2/3 Grenache og 1/3 Cinsault. Derfor en liflig topvin fra et område for kendere.

Markante Hvidvine fra Sancerre og Vouvray.

Nr. 110, til 654,- kr. for 6 flasker sammensat af 2 hvide Sancerre fra Domaine Cherrier i Amigny, 2 hvide Tête de Cuvée Dorée med bobler og 2 hvide Belle Angerie, begge fra Château Moncontour i Vouvray.

2 fl Le Pinson, den hvide Sancerre på Sauvignon Blanc fra Domaine Cherrier er med sin karakteristiske mineralitet og rene duft og smag af grønne frugter meget efterspurgt som nydevin, til skaldyr og fiskeretter, salater og retter med champignon i mættet flødesauce til hvidt kød.

2 + 2 fl af begge vine fra Moncontour i Vouvray med og uden bobler er på den ypperlige drue, Chenin Blanc, i den halvtørre udgave. Den af alle hvide vine med lige netop den helt særlige sødme og fine, vibrerende syre, som ingen andre. Chenin Blanc vine er i smuk balance til den fuldendte smagsoplevelse. Med bobler er den som skabt til festligholdelser med kransekage, desserter og til velkomst. Uden bobler kommer Chenin Blanc druen helt til sin ret og kan anvendes til alle måltider og alle forskellige retter.

Elegante hvide vine fra Corbieres.

Nr. 130. 460,- kr. for 6 flasker, 920,- kr. for 2 ks, 12 flasker. 3 hvide vine, Viognier, Sauvignon Blanc og Chardonnay. 3 meget forskellige med hver deres særlige egenskaber. Alle er bio-vine fra Famille Fabres gårde.

Viognier er en særlig flot og behagelig hvidvin fra Sydfrankrig. Tør og fin, dejlige kryddernoter og en lille, fin sød kant; nydevin og passende til alle, gode måltider. Hvid Les Jumelles fra Cht. de Luc med Marsanne, Roussanne og Grenache Blanc med krydret intensitet og fornem elegance er velegent som ledsager til stort set alle måltider. Chardonnay, som alle kender, er her med en lethed og enkel, smørfed sødme.

Se mere om de enkelte vines priser og beskrivelser på hvidvinsiden.

Viognier hele vejen rundt fra Famille Fabre.

Nr. 310. 482,- kr. for 6 flasker. 3 vine med Viognier i centrum. Viognier, Ban des Cigales og Syrah-Viognier. En tør, en halvsød og en særlig blanding af hvid og rød. Kendt fra de dyreste vine i Hermitage områderne i det nordligste Rhone. Alle Famille Fabres vine er bio-vine.

Viognier med sin evne til at forene det rislende, lidt søde og det krydrede i en smuk harmoni. Tør og fin, dejlige kryddernoter og en lille, fin sød kant; nydevin og passende til alle, gode måltider, til velkomst og ostebord. Ban des Cigales på halvt Viognier og Muscat med henrivende, god sødme. Meget velegnet til velkomst og osteborde, til terrassen og krydrede retter samt desserter. Syrah-Viognier, hvor 80% Syrah er blandet med 20% Viognier lige fra gæringen for at opnå bedst mulig harmoni mellem de to druesorter. En frisk og fyldig vin med flotte smagsnoter til nydestunder og de fleste, gode måltider.

Se de enkelte vines beskrivelser og priser på de relevante sider.

Frugtfyldte, liflige og prægtige alternativer til roséer.

Nr. 380. 484,- kr. for 6 flasker. 3 vine med elegance, lethed og fyldig frugtsmag. Alle er bio-vine.

Ban des Cigales udmærker sig med en fin sødme fra Muscat druen tilføjet renhed og mineralitet fra Viognier druen. En særlig sommervin når cikaderne larmer – deraf navnet. Meget velegnet til apéritif og velkomst, lette sommerretter, osteborde og krydrede retter.  Passen afkølet en behagelig nydevin i tide og utide. Syrah-Viognier er, som navnet siger, blandet af 80% Syrah og 20% Viognier til en harmonisk og liflig nyde- og måltidsvin. Den fyldige og krydrede Syrah modereres lidt af den ligeså frugtfriske Viognier i en harmonisk melange. Pinot Noir med sin fine frugt, lette konsistens og lavt indhold af tanniner er ligeså fin som altenativ til roséer med større frugtfylde og lette elegance. Ypperlig nyde- og måltidsvin til fine retter.

Se vinbeskrivelser og priser på deres relevante sider.

Famille Fabres sommerfornøjelser.

Nr. 410. 472,- kr. for 6 flasker. En efterspurgt rosé og to hvide vine med Viognier i den ene og Viognier og Muscat i den anden.

L’Instant Rosé er med sin druesammensætning blevet efterspurgt af mange som en lækker nyde- og måltidsvin, når det skal være rosé. Viognier forener det rislende, lidt søde og det krydrede i en smuk harmoni. Tør og fin, dejlige kryddernoter og en lille, fin sød kant; nydevin og passende til alle, gode måltider, til velkomst og ostebord. Ban des Cigales på halvt Viognier og Muscat med henrivende, god sødme. Meget velegnet til velkomst og osteborde, til terrassen og krydrede retter samt desserter.

Velvalgte vine til sommerens måltider og nydestunder.

Se de enkelte vines beskrivelser og priser på de relevante sider.

Sancerredrømme fra Domaine Cherrier i Sancerre.

Nr. 450. 732,- kr. for 6 flasker. To Hvide, to Roséer og to Røde.

Le Pinson er domænets bedste hvidvins cuvée. Naturligvis på druen Sauvignon Blanc, når det er fra Sancerre appellationen. Le Pinson har en enestående, meget fyldig duft og den rislende smagsfylde appellerer til  smukt til alle smagssancerne.

Cherrier Rosé bliver fremstillet 100% af Pinot Noir druen. Her fra Sancerre kommer der en stor frugtfylde sammen med en fin mineralitet. Meget velegnet som ledsager til måltider.

Cherrier Rouge bliver ligeledes fremstillet på 100% Pinot Noir fra Cherrieres lille rødvinsmark. Den er forbavsende overraskende i frugtfylde og intensitet sammenlignet med nogle af Bourgognes Pinot Noir vine og tillige med en forfriskende lille mineralsk kant.

Se mere om de enkelte vine og priser på de relevante sider.

Røde enkeltdruevine med fylde og karaktér.

Nr. 620, 660,- kr. for 6 flasker med 2 af hver fra 3 vidt forskellige vindistrikter.

Pinot Noir fra Domaine Cherrier i Sancerre. En fin og fyldig Pinot Noir med fyldig og kompleks, lang og bred smag sammen med en fin mineralitet. Udvikler sig smukt både som nydevin og som måltidsledsager.

Racines. En helt markant enkeltdruevin på Carignan vinstokke plantede i 1912 på Château Lauriga i Roussillon. Racines betyder rødder. En fyldig, elegant og kompleks vin fra et lille udbytte af de gamle vinstokke, som uden fadlagring giver intens most og vin.

Chinon Apogée rødvin fra appellationen syd for Loire, hvor der kun dyrkes Cabernet Franc til roséer og røde vine. Endnu et eksempel på, at enkeltdruevine uden fadlagring kan give komplekse vine med fyldig og intens smag til nydevin og til måltidsledsager. Denne er fra Coudray-Montpensier ved familien Feray.

Krydrede daglig- og festvine.

Nr. 650, 492,- kr. for 6 flasker, 3 forskellige, to af hver.

Den krydrede Syrah er den dominerende drue i alle de tre elegante vine fra Roussillon, Corbieres og Minervois, som fra Frankrig giver fyldige og behageligt krydrede vine, ofte med en lille sød kant. 83,67- kr/fl er til disse vine et meget fint forhold pris/vin.

I Cadet (lillebror) fra Cht. Lauriga i Roussillon og i L’Orange Bio fra Cht. de Luc i Corbieres er begge vine blandede med Carignan og Grenache. I Tour de Rieux Bio fra Minervois er Cinsault ledsageren til Syrah.

I alle tre håndværksfremstillede vine kommer mosten fra håndplukkede druer med begrænset høst, d.v.s lavt udbytte, så vinene bliver intense. Ingen fadlagring – ren frugt af mørke bær og med silkebløde tanniner fra drueskallerne.

Læs om flere detaljer for de enkelte vine på rødvinenes faneblad.

De Tre Røde fra Château Lauriga i Roussillon.

Nr. 660, 624,- kr. for 6 flasker, 3 forskellige fra samme gård 2 af hver. Kraftige Roussillonvine uden fadlagring med kraft og fylde fra begrænset høst, der giver intens most.

Le Cadet hovedsageligt på Syrah blandet med Carignan og Grenache er en attraktiv ledsager til mange måltider med sit kraftige og frugtfyldige udtryk.

Racines er en specialitet med Carignan vinstokke, plantede i 1912. Gamle vinstokke giver små og intense udbytter. Racines har en ren og dyb, intens og kompleks smag, der giver en særlig oplevelse af, hvad Carignan druen fortsat kan præstere. Se også nr. 620.

Bastien er ligesom Le Cadet sammensat mest af Syrah og dertil Carignan og Grenache. Med begrænset høstudbytte på 30 hl pr ha fås en intens most, der udblødes før gæring for at få alle smagsstoffer udtrukket til denne intense vin.

Topvine fra Fabre Gasparets og Château de Luc.

Nr. 680, 900,- kr. for 6 flasker Bio-vine, 3 forskellige, 2 af hver.

Med denne smagekasse forenes tre af de allerbedste vine fra regionen. De er alle tre nænsomt fadlagrede, fordi druemosten er så koncentreret, at påvirkningen fra egefade kun forstærker de mange duft- og smagsnoter i den færdige vin.

Fabre Gasparets er en excellent ledsager til de bedre måltider og gode stunder. På samme gård i Boutenac fremstilles også La Serre. En ypperlig nydevin. De to vine er forskellige i duft og smag grundet væsentlig forskellig druesammensætning – men af de samme håndplukkede druer.

På Domaine Coulon fremstilles Veredus på samme måde med koncentreret most og nænsom fadlagring og en tredie druesammensætning. Veredus har sin helt egen finesse og elegance.

Alle tre er biologisk dyrkede. Nye årgange med nye etiketter og logoer.

Rivesaltesvine med sødme fra Château Lauriga.

Nr. 830, 728,- kr. for 8 flasker, 2 Muscat, 2 Grenat og 4 Ambré i ½-flasker.

Rivesaltesvine er gennem århundreder fremstillet i Roussillon til desserter, velkomst og nydevine ligesom Sherry og Portvine. Fra Lauriga kommer meget frugtintense hedvine til attraktive priser. Nu er ½-flasker blevet moderne.

Rivesaltes Muscat Lauriga har en fuldendt og behagelig sødme fra den lille Muscat drue med en flot finale uden overdreven sødme. Rivesaltes Grenat Lauriga er fremstillet udelukkende på fuldmodne røde Grenache druer, som med ståltank vinificering giver intense og frugtmættede dessertvine. Rivesaltes Ambré Lauriga bringer mange smagere i særdeles godt humør over den intense smag fra to hvide druer, der efter vinificering ligger 5 år oxydativt på nye egefade – altså med luft over vinen i egefadene.

Prøv denne smagekasse til en begyndelse. Kendere af disse tre vine fra Lauriga vender ofte tilbage med helkassekøb.