Gaveæsker

Aktuelle tilbud og eksempler på gaveæsker.

Se mere om de enkelte vine ved at klikke rundt på de enkelte vines sider, hvor priser og beskrivelser for hver vin kan ses. Samme pris i gaveæsker som en gros i hele kasser.

Alle vinene fra sortimentet kan hentes eller leveres i gaveæsker á 1, 2, 3, 4 og 6 flasker helt efter eget valg. Du er altid velkommen til selv at sammensætte smagekasser fra sortimentet med den blanding og det antal, du selv ønsker.

Send din ordre i en mail eller via mobiltelfon; så fakturerer og leverer jeg snarest muligt efter betaling og under de aktuelle betingelser.

Gaveæsker til familie og repræsentation

VinFraFrankrigs gaveæsker. Ring gerne for eventuel vejledning og introduktion.

Nr. 10, til 359,- kr. for 3 fl Moncontour Tête de Cuvée.

En sprudleende, mousserende boblevin på Chenin Blanc druen med den fineste, beherskede sødme og syre i balanceret  harmoni, som kun denne drue kan præstere.

Til alle små og store festlige lejligheder, hvor harmoni til kransekage, petit fours og desserter ønskes.

Nr. 20, til 608,- kr. for 3 fl “Den Hvide Rødvin”

Fabre Gasparets Chimère Viognier Bio i gaveæske.

Viognier druen fra en udvalgt klon i Coindreu vinificeres som rødvine i egefade, der bevirker en kraftfuld måltidsledsager til ovnstege og gryderetter, jule- og påskefrokoster, osteborde og smørrebrødsmåltider.

Nr. 60, til 452,- kr. for 3 fl Fabre Gasparets Rouge Bio i gaveæske

Exellent, koncentreret og harmonisk topvin. Elegant til ethvert godt måltid med den frugtfyldige smag, høje finesse og store elegance. Perfekt med de silkebløde tanniner til gæstemåltider, ethvert julebord og familiehygge.

Nr. 68, til 485,- kr. for 3 flasker

Domaine Lapeyre 1909 i gavekarton med 3 flasker. En uimodståelig og indbydende overraskelse på 100% Tannat fra over 110 år gamle vinstokke plantede i 1909. På håndværks-mesterniveau har Pascal Lapeyre frembragt en meget markant, kraftig og mundfyldende, men blød og rund vin med den største velbehagelighed.

Nr. 70, til 695,- kr. for 3 fl Bandol-vine fra Château Salettes i gaveæske

Mourvedre-druen er kongedruen i Bandol med sin bløde, runde mundfylde. Fra Château Salettes tilbydes årgang 2017 med bedst potentiale af de seneste års høst til udvikling i mange år. Indeholder 3/4 Mourvedre, resten er 2/3 Grenache og 1/3 Cinsault. På grund af de to sidste druer i blandingen tilbydes en mere liflig topvin fra et område for kendere af Mourvedre.