Olivenolie

 

K Larsen Gourmet Olivenolie

100,- kr. pr. ½ fl.          180,- kr. for 2 ½-fl          540,- kr. for en kasse med 6 ½-fl.     Nr. 90-90

800,- kr. for en 5 L dunk ≅ 62,50 kr. pr ½ fl.

Ualmindelig sjælden ren og fyldig smag uden bitterhed. K. Larsen har fundet den rette metode til modning og sortering af oliven, så kun de sunde, friske og fuldmodne oliven anvendes i presningen, og syreindholdet derved reduceres til et minimum.

Særdeles anvendelig til alle salater, de fleste kendte og naturligvis også specielle retter, fordi denne rene, fede olie fremhæver smagen af alle fødemidler på den mest delikate måde. Mellemmåltider, tapas og hapsere bliver til lækkerier med lidt K Larsen olivenolie.

50 CL i flaskerne og 5 L i dunkene ≅ 10 halvflasker.

K(arsten) Larsen begyndte efter landmandsuddannelse i Danmark i 1982 på ejendommen i Alentejo i det sydlige Portugal og har efter års bestræbelser og udvikling opnået at kunne levere gourmet olivenolie til kendere. Fordi syreindholdet af de to syrer tilsammen er under 0,3%, må denne olie kaldes gourmet-olie. Kun ganske få producenter opnår denne udmærkelse for deres bestræbelser.

Alt under dyrkningsprocessen noteres, så ægthed og sporbarhed er i top. Olivenolie med umættede fedtsyrer er ligesom vin i passende mængder efter utallige undersøgelser bevist at være medvirkende til at modvirke sygdomme, forlænge livet og give livet, medens vi har det, en dimension, der både er nydelse og sundhed.

www.klarsen.pt