Vin Fra Frankrig

Velkommen til Vin Fra Frankrig v/Hans-Torben Andersen.

Drevet af interessen for at udbrede kendskabet til de valgte vine og leverandører importerer og videreformidler jeg direkte til private og virksomheder, foreninger og restauranter til attraktive faste, lave priser.

Med adresse centralt i Nordsjælland, nord for Hillerød, leverer jeg på Sjælland og dermed forbundne øer til kunders adresse efter aftale ved vinbestilling.

Lagerbutikken er åben alle dage 9 – 18, med muligheder for at gennemgå sortimentet og smage på vinene. Vinsmagninger arrangeres hos kunder og interesserede.

11 års jubilæum i november-december 2021. Har i alle årene med inspiration og passion leveret Bio-Vine fra hovedleverandøren Famille Fabre og fra de andre udvalgte leverandører. Se nedenfor.

Mine priser

baserer sig alene på omkostningerne til køb og hjemtagelse, vinafgift og moms samt en omkostningsbestemt avance. Derfor opererer jeg ikke med førpriser og nupriser, tilbud og rabat – men faste, lave priser. Deri ligger mit tilbud og din rabat.

Jeg har vine på 3 prisniveauer: 65 – 80, 85 – 115 og 122 – 162 kr. pr. flaske + specialvine. Ved køb af mindst 2 kasser á 6 fl i smagekasser eller i hele kasser leveres fragtfrit på Sjælland og dermed forbundne øer. Bestil nedenfor i skemaet til levering. Så sender jeg en faktura til betaling med mobil eller bankoverførsel.

 

Du kan sende din bestilling af vine eller en besked via nedenstående mailsystem. Du kan også sende en mail i eget mailsystem til hta@vinfrafrankrig.dk eller ringe på mobil 20 25 93 17.

Så fakturerer og leverer jeg snarest. Husk at notere telefonnummer, adresse og afsætningsted.

15 + 14 =

OBS! For vores fælles sikkerheds skyld, bedes du inden afsendelse skrive resultatet af regnestykket i den grå boks efter lighedstegnet.

Kontakt

Vin Fra Frankrig

v/Hans-Torben Andersen

Damvejen 8

3400 Hillerød

Mobil: 20 25 93 17

hta@vinfrafrankrig.dk

Følg mig på Facebook, og del gerne med andre

Vores leverandører

Famille Fabre v/Louis Fabre

er vores hovedleverandør. Familien har 5 gårde i Corbieres, hvorigennem Canal Midi løber mellem Middelhavet og Atlanterhavet, og hovedstaden hedder Narbonne.

Louis Fabre er een af pionererne med Bio-vine, først fra 1992 på Château Coulon og siden 2014 på alle gårdene.

Vinene fra Corbieres er typiske ved deres fyldige og rene frugtsmag kombineret med finesse og elegance.

Priser og kvalitet på 3 niveauer fra Fabre giver meget fordelagtige pris/kvalitet forhold.

www.famillefabre.com

Famille Cherrier Pere et Fils

er vores kompetente leverandør af prægtige Sancerre-vine på Sauvignon Blanc druen samt rosé og lidt røde vine på Pinot Noir.

Mor og søn passer sammen med familiemedlemmer omhyggeligt deres meget velholdte ejendom i Amigny på et kalkrigt højdedrag lige vest for Sancerre – altsammen i et vidunderligt vinlandskab.

Sancerrevinene på Sauvignon Blanc druen er fra dygtige producenter karakteristiske ved deres fyldige, smigrende duft og intense, rene, fyldige, mineralske smag.

www.cherrier-pere-fils.com

Château Moncontour i Vouvray

er vores leverandør af den vidunderlige hvidvin på hvidvinsdruen Chenin Blanc – med og uden bobler.

Chenin Blanc i den halvtørre udgave er netop den hvide vin, der med sin eventyrlige sødme og fine syre i den smukkeste balance er mest velegnet til de festlige lejligheder.

Jancis Robinson har netop fremhævet Chenin Blanc’s egenskaber, den fine balance mellem sødme og syre og dens evne til videreudvikling ved lagring.

Château Moncontour tilhørte engang biskoppen af Tours – Sankt Martin af Tours. Familien Feray har siden 1994 drevet denne og 5 andre gårde i Touraine og Vouvray.

www.moncontour.com

Château Lauriga i Roussillon

producerer og leverer Rivesaltes vine, Ambré, Grenat og Muscat på allerhøjeste niveau som de bedste sherryer og portvine – til halv pris og fyldt med frugtsmag.

Château Lauriga har i 4 generationer væres i Clar familiens varetægt, som inde og ude har gennemmoderniseret vineri og marker.

De har under Pic de Canagou i Pyrenæerne bevaret en enkelt mark med Carignanstokke plantede i 1912, som nuværende ejer, Paul Mas, forhåbentligt vil bevare.

www.lauriga.com

Mas Sainte Berthe

leverer ypperlige Provence-vine – vel at mærke – fra Les Baux i det vestligste af Provence. Hvide, roséer og røde i topkvaliteter, fordi Mas Sainthe Berthe sammensætter druesorter, så netop deres vine er fyldestgørende heroppe i det kolde nord.

Efterspørgslen efter Provence-vine med kraft og substans er i Danmark markant, og specielt fra Mas Sainte Berthe fås altid vine, der fuldtud lever op til de højeste krav året rundt i Danmark.

Siden 1950 har Mas Sainthe Berthe været ejet af Geneviève Rolland og hendes børn. Ønolog Christian Nief har i 37 år ledet vinproduktionen i marker og vineri tæt på biologisk vindyrkning – agriculture raisonnée, og nu har Eduardo Pinchiera Vera fra marts 2020 påbegyndt den daglige ledelse.

www.massainteberthe.com

Domaine Lapyere et Guilhemas i Béarn

leverer særligt markante vine med Tannat druen som hovedsort. Tannat er den mest sunde vindrue med det høje indhold af tanniner, antioxydanter og sundhedsfremmende ingrediencer.

Béarn ligger vest for Pau, nord for Pyrenæerne og tæt på Atlanterhavet. En lille appellation med røde- og rosévine baseret på Tannat, Manseng til de hvide og Petit Manseng til de søde vine.

4. generation siden 1909, Pascal Lapyere, driver i dag de to gårde videre med exceptionelle vine – efter generationers erfaringer og med moderne materiel i vineriet.

Een af oplevelserne er en mark plantet i 1909 med Tannat, som sælges i små mængder. En anden er Joyau du Vigneron med den fineste sødme på Petit Manseng, balanceret med vibrerende syre.

www.domaine-lapeyre-guilhemas.fr

Handelsbetingelser

Alle priser er inklusive dansk moms og vinafgift.

Priserne gælder for kontant betaling og afhentning på sælgers adresse. Eventuelle leveringsomkostninger betales af kunderne.

Kontant betaling, MobilePay og bankoverførsel accepteres som betalingsform. Der tages ikke imod dankort og cheks. Ved kontant betaling skal betalingen være udført forud for udlevering af de købte varer. Ved bankoverførsel skal beløbet være indgået på sælgers bankkonto forud for udlevering af de købte varer.

Ved storkøb kan levering aftales, og betaling skal være indgået på sælgers bankkonto eller modtaget kontant forud for udlevering.

Ved ompakning til gavepakker og smagekasser skal betaling være gennemført forud om ompakning.

Der tages forbehold for skrive-, regne- og tastefejl, udsolgte partier og årgange, samt force majeure og andre uforudsete begivenheder.

Der er fuld returret for uåbnede kasser og flasker, såfremt vinen ved modtagelsen alligevel ikke skulle være ønskelig; også hvis den eventuelt viser mangler eller fejl ved “prop”, altså rådden proplugt og -smag i vinen, men kun for de uåbnede flasker og såfremt den åbnede flaske og proppen med dens proplugt returleveres. Returomkostninger betales af kunde.

Se Vin Fra Frankrig’s kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen

Tryk på link til rapporterne her ved siden af —>