Leverandører

LouisFabreMedChtDeLuc

Famille Fabre, ved Louis Fabre, i Corbieres.

https://www.famillefabre.com

Har siden år 1605 produceret vine på deres famileejendomme:

Château Fabre Gasparets i Gasparets siden 1711, biovin siden 2014,

La Grande Courtade ved Bezeirs siden 1763, biovin siden 2014,

Château Coulon i Cruscades fra 1867, begyndte bio-vin produktion i 1992,

Château de Luc i Luc sur Orbieau siden 1876, biovin siden 2014, og

Château la Tour de Rieux, også biovin.

Far og søn prøvesmager ny Sancerre hvidvin.

Familien Cherrier Pere et Fils i Sancerre, nu 3. og 4. generation (billedet).

www.cherrier-pere-fils.com

På 13 hektar i Amigny oppe på en meget kalkholdig bakkekam produceres der hvide vine på den prægtige Sauvignon Blanc drue i to versioner, samt roséer og røde på Pinot Noir.

Se efter den bedste hvide og mest intense af de hvide, Cuvée Pinson.

Der tages vel imod hos Mas Sainthe Berthe i Les Baux i det vestligste Provence

Mas Sainte Berthe i Les Baux i det vestligste Provence.

www.massainteberthe.com

Der produceres 2 hvide vine, 1 rosévin og 2 røde vine på 6 forskellige røde og 5 forskellige hvide druer på de tilhørende 40 hektar - samt fin olivenolie.

Efter grundlæggeren i 1950 af vinproduktion på ejendommen hedder den bedste og meget intense prestige-vin Cuvée Louis David, som kan erhverves hos VinFraFrankrig.

Château Lauriga øst for Thuir vest for Perpignan

Château Lauriga øst for Thuir, vest for Perpignan i Roussillon.

https://www.lauriga.com

Familieejendom på 60 hektar med intense fornyelser både i mark og kælder, hvor der især produceres Rivesaltes krydret-søde vine i en særlig høj kvalitet: Muscat, Ambré og Grenat, men også hvide, roséer og intense røde vine.

3. generation har fornylig overdraget produktionen til Paul Mas. Produktionen af de unikke Rivesaltes vine fortsættes og kan erhverves hos VinFraFrankrig ligesom nogle af de røde vine.

Ekstra jomfru olivenolie på gourmet niveau fra Portugal

K. Larsen i Beja syd-øst for Lissabon i det sydlige Alentejo ind mod Guardiana i Syd-Portugal.

www.klarsen.pt

Kontakt i Danmark, Lisbeth og Carsten Philipsen: https://www.farol.dk

På 220 hektar ud af 560 dyrkes ekstra jomfru olivenolie på gourmet-niveau. Karsten og Dorte Larsen flyttede til Portugal i 1982 og anvender den gode, danske landmandsuddannelse til produktion af høj-kvalitets fødevarer.