Messedeltagelser

199GisselfeldApril2018

Vin Fra Frankrig deltager på forskellige livsstilsmesser og promodage i forretninger, på markeder og vinmesser. Jeg er glad for at have lejlighed til at skabe større kendskab til ægte, franske vine med personlighed. Til rimelige priser. Jeg har udvalgte vine fra Corbieres og Sancerre, Roussillon og Vouvray samt Béarn.

 

At møde andre mennesker med interesse for de gode og godt udvalgte vine fra Frankrigs skønne vinregioner er altid fornøjeligt og interessant, og forhåbentligt kommer der et længere kundeforhold ud af messebesøget.

 

Man kan altid besøge os på Damvejen 8, 3400 Hillerød, hvor vi har lager og bolig. Derfor har vi åbent syv dage ugentligt. Så kan man se og smage alle vine før køb og hente til engros priser. Prisliste mailes på forespørgsel. Det er bedst at ringe 20 25 93 17 inden påtænkt besøg. Se vinsortimentet på https://www.vinfrafrankrig.dk.

P1050433

Slagelse Vinklub afholdt Vinfestival i Slagelse i Vesthallen på Skjoldsvej lørdag den 2. marts 2019 kl. 13 - 17. Adgang kostede 190 kr. ved indgangen, 170 kr. i forsalg via hjemmesiden http://www.vinfestivalen.dk/vinfestival/vinfestivalen-2019.

 

Mange vinentusiaster mødtes her for at opleve både nyheder og kendte vine.

Vin Fra Frankrig deltog med et omhyggeligt udvalg af sortimentet - spændende vine for kendere. En del Bio-vine.

Vin Fra Frankrig leverede efter aftale vinkasser i nærområdet, så man ikke behøver at slæbe vin med hjem på dagen.

P1050435Kopi

På Ledreborgs kendte Livsstilsmesse gennem mange år deltog Vin Fra Frankrig i Pinsedagene 18-21. maj 2018 med et udvalg af sortimentet, herunder Bio-vine.

Der blev udskænket smagsprøver i vinglas, og mange købte vine med hjem eller bestilte til senere levering. Smagekasser med to af hver slags vin er en god måde at lære vinene at kende på.

Se Ledreborgs hjemmeside om livsstilsmessen: http://www.ledreborg.dk/arrangementer

 

P1060440

BoligMadDesign Messen 2019 arrangeredes af InterComp Danmark i Bella Centeret på Amager, den 15-16-17 marts kl. 13-18 fredag og 10-17 lørdag og søndag. Vin Fra Frankrig stillede op med et godt udvalg af sortimentet. Ikke billig-vine og ikke dyre mærkevarer. Klik på fanebladet Vine og se.

Der skænkedes smagsprøver, og man købte vine med hjem og anskaffede smagekasser med to eller tre af hver slags vin. VinFraFrankrig leverede købte vinkasser fragtfrit i nærområdet efter messedagene, så man er fri for at slæbe på messedagene.

Se InterComps hjemmeside om BoligMadDesign Messen på: https://boligmaddesign.dk/messer/mad-og-vin.aspx

2024 Gisselfeld Maj 2019

CHPevent arrangerede for 9. gang Livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster ved Haslev fre-søn. den 17-19. maj 2019 kl. 10 - 16.

Vin Fra Frankrig var med igen med udvalgte vine fra sortimentet, heraf mange Bio-vine. Vine til forskellige priser på forskellige niveauer til messepriser. Jeg leverer altid efterfølgende købte kasser med vine i nærområdet.

Ved at møde Vin Fra Frankrig på messerne og smage vinene på forhånd, får man med fordel kendskab til mine udvalgte vine og kan efterfølgende købe direkte fra Vin Fra Frankrig til engros priser. Det benytter mange sig af, enten ved selv at hente på Damvejen 8, 3400 Hillerød, eller få vinene leveret hjemme hos sig selv.

Se mere på http://www.chpevent.dk

P1040552

CHPevent afholder livsstilsmesse på Bernstorff Slot i parken på ridebanen den 9-11. august i 2019. Vin Fra Frankrig deltager med vine fra Corbieres og Sancerre, Roussillon og Vouvray samt Béarn. Smagsprøver skænkes i vinglas til interesserede, og man kan købe vine med hjem, eventuelt smagekasser med 2 eller 3 flasker af hver. Der er mange Bio-vine fra Famille Fabres gårde i Corbiéres.

VinFraFrankrig leverer, hvis du køber kasser, hjemme hos dig efter nærmere aftale. Se mere på http://www.chpevent.dkVinFraFrankrig importerer direkte fra producenterne i Corbieres og Sancerre, Roussillon og Les Baux, Vouvray og Béarn, og sælger direkte til alle interesserede private og virksomheder, restauranter og specialforretninger i Danmark.

474FrBorgSlotshave2017

I Frederiksborg smukke Slotshave ved Hillerød arrangerer CHPevent attraktive Livsstilsmesser. I 2019 i dagene 16-17-18. august.

Vin Fra Frankrig deltager igen i de dejlige omgivelser med et større udvalg af sortimentet. Udvalgte franske vine på forskellige niveauer til attraktive messepriser. Vine direkte fra importøren uden andre mellemhandlere. Mange Bio-vine især fra Famille Fabres 5 gårde i Corbiéres.

Smagsprøver skænkes i vinglas til interesserede, og et glas vin til at nyde i Slotshaven kan købes til en hyggestund. Selvfølgelig kan man købe vine med hjem; også smagekasser med to eller tre af hver til efterfølgende levering. Vi leverer kasser i Nordsjælland efter nærmere aftale, så slæb undgåes på dagen. Se mere på http://www.chpevent.dk.

Vin Fra Frankrig

VinFraFrankrig har i nogle år haft promodage på Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage, Højbyvej 18, Nykøbing Sjælland nogle dage i juli måned. Se Nygårdens egen hjemmeside på http://www.nygaardensfrugt.dk.

Fra kl. 10 - 15 skænkede VinFraFrankrig fra gårdbutikkens sortiment med Bio-vine fra Château de Luc og Domaine Coulon. Man kunne selvfølgelig købe vine med hjem, enkeltflasker, smagekasser eller i større mængder, og man kan få leveret vinene hjemme efter nærmere aftale. VinFraFrankrig leverer fortsat vine i Nordvestsjælland og på Sjælland ved direkte kontakt til VinFraFrankrig på mobil 20259317 eller hta@vinfrafrankrig.dk

Høstmarked i begyndelsen af september på Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage har VinFraFrankrig i 3 år deltaget på en stand i hallen med et udvalg af det faste sortiment og nogle nyheder. Se fanebladet VINE. Vinkasser leveres på Sjælland efter nærmere aftale.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fredensborg Vin Festival foregår sidste lørdag i oktober i Restauranten Fredensborghusene, Bakkedraget 43, 3480 Fredensborg mellem kl. 12 og 16. Man køber en billet til 150 kr. pr. person via http://www.ticketmaster.dk.

 

For den beskedne pris får man et glas til at smage alle udstillernes vine og en udmærket anretning i Restauranten. Der holdinddeles, så alle får god tid og fin plads. Se Fredensborg Vin Festivals side på http://www.fredensborgvinfestival.dk.

 

Vin Fra Frankrig skænker smagsprøver af de medbragte vine, hvor jule- og vintervinene vil blive fremhævet. Man kan selvfølgelig købe vine med hjem, enkeltflasker og smagekasser til at medbringe. Vin Fra Frankrig leverer, når man køber vin i kasser, efter aftale i Nordsjælland.

119FarumFeb2018

CompassFairs er messearrangør, og i et par af dem på Sjælland deltager VinFraFrankrig med et godt udvalg af vinsortimentet. Se hjemmesiden for Bolig- og Livsstilsmesser på: https://boligdage.dk/dk/

 

Den 11-13 oktober er der messe i Roskilde Hallerne, hvor VinFraFrankrig igen har en stand med vine fra Corbieres og Sancerre, Roussillon og Vouvray. Til interesserede udskænkes der smagsprøver i vinglas. Der kan købes vine på stedet. Ved køb af hele kasser leverer VinFraFrankrig efter messedagene købte vinkasser i nærområdet.

 

I den første weekend 2-3. november er Farum Hallerne messecentrum. Vin Fra Frankrig deltager igen med franske vine, hvor jule- og vintervine vil blive fremhævet. Vinene kan købes på stedet, og VinFraFrankrig leverer vinkasser hjemme efter nærmere aftale i Nordsjælland, så tungt slæb undgåes på dagen.

802GrønnesseDec2017

Julemarked på Grønnessegaard er et af de bedste og smukkeste markeder, man kan opleve. I stemningsfyldte og historiske omgivelser udstiller mange forskellige interessenter, så der er liv overalt i de velholdte bygninger og noget for hele familien. Julemarkedet på Grønnessegaard ved Hundested foregår den første week-end i december. I 2019 lørdag den 30. november og søndag den 1. december kl. 10-17. Se godsets hjemmeside  http://www.groennesse.dk under fanen Julemarked.

 

VinFraFrankrig deltager med største fornøjelse i det traditionsrige Julemarked. Vi skænker smagsprøver af de medbragte vine, hvor jule- og vintervinene fra Corbieres og Rivesaltes vine fra Roussillon vil blive fremhævet, og nyheder fra Vouvray og specialiteter Béarn vil blive vist. Man kan selvfølgelig købe vine til julen med hjem, enkeltflasker, smagekasser med to eller tre flasker af hver eller kassevis. VinFraFrankrig leverer vinkasser efter nærmere aftale i Nordsjælland.