Messedeltagelser

199GisselfeldApril2018

Vin Fra Frankrig deltager på forskellige livsstilsmesser og promodage i forretninger, på markeder og vinmesser. Jeg er glad for at have lejlighed til at skabe større kendskab til ægte, franske vine med personlighed. Til rimelige priser. Jeg har udvalgte vine fra Corbieres og Sancerre, Roussillon og Vouvray samt Béarn.

 

At møde andre mennesker med interesse for de gode og godt udvalgte vine fra Frankrigs skønne vinregioner er altid fornøjeligt og interessant, og forhåbentligt kommer der et længere kundeforhold ud af messebesøget.

 

Man kan altid besøge os på Damvejen 8, 3400 Hillerød, hvor vi har lager og bolig. Derfor har vi åbent syv dage ugentligt. Så kan man se og smage alle vine før køb og hente til engros priser. Prisliste mailes på forespørgsel. Det er bedst at ringe 20 25 93 17 inden påtænkt besøg. Se vinsortimentet på https://www.vinfrafrankrig.dk.

P1050433

Slagelse Vinklub afholdt Vinfestival i Slagelse i Vesthallen på Skjoldsvej lørdag den 2. marts 2019 kl. 13 - 17. Adgang kostede 190 kr. ved indgangen, 170 kr. i forsalg via hjemmesiden http://www.vinfestivalen.dk/vinfestival/vinfestivalen-2019.

 

Mange vinentusiaster mødtes her for at opleve både nyheder og kendte vine.

Vin Fra Frankrig deltog med et omhyggeligt udvalg af sortimentet - spændende vine for kendere. En del Bio-vine.

Vin Fra Frankrig leverede efter aftale vinkasser i nærområdet, så man ikke behøver at slæbe vin med hjem på dagen.

P1050435Kopi

På Ledreborgs kendte Livsstilsmesse gennem mange år deltog Vin Fra Frankrig i Pinsedagene 18-21. maj 2018 med et udvalg af sortimentet, herunder Bio-vine.

Der blev udskænket smagsprøver i vinglas, og mange købte vine med hjem eller bestilte til senere levering. Smagekasser med to af hver slags vin er en god måde at lære vinene at kende på.

Se Ledreborgs hjemmeside om livsstilsmessen: http://www.ledreborg.dk/arrangementer

 

2018 Gisselfeld Maj 2019

CHPevent arrangerede for 9. gang Livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster ved Haslev fre-søn. den 17-19. maj 2019 kl. 10 - 16.

 

Vin Fra Frankrig var med igen med udvalgte vine fra sortimentet, heraf mange Bio-vine. Vine til forskellige priser på forskellige niveauer til messepriser. Jeg leverer altid efterfølgende købte kasser med vine i nærområdet.

 

Ved at møde Vin Fra Frankrig på messerne og smage vinene på forhånd, får man med fordel kendskab til mine udvalgte vine og kan efterfølgende købe direkte fra Vin Fra Frankrig til engros priser. Det benytter mange sig af, enten ved selv at hente på Damvejen 8, 3400 Hillerød, eller få vinene leveret hjemme hos sig selv.

Se mere på http://www.chpevent.dk

2146 RoskDyrskue 2019

VinFraFrankrig deltog i år på Roskilde Dyrskue. Det var en stor fornøjelse. Dyrskuet fejrede 50 års jubilæum i Roskilde efter mange år på Bellahøj. VinFraFrankrig deltog med vine fra Corbieres og Sancerre, Roussillon og Vouvray samt Béarn. Smagsprøver blev skænket i vinglas til interesserede, og mange købte vine med hjem, nogle med smagekasser med 2 eller 3 flasker af hver. Andre fik leveret i hele kasser efterfølgende efter nærmere aftale. I sortimentet er der mange Bio-vine fra Famille Fabres gårde i Corbiéres.

 

VinFraFrankrig importerer direkte fra producenterne i Corbieres og Sancerre, Roussillon og Les Baux i Provence, Vouvray og Béarn, og sælger direkte til alle interesserede private og virksomheder, restauranter og specialforretninger i Danmark. Derfor meget gode vine til fair priser.

474FrBorgSlotshave2017

I Frederiksborg smukke Slotshave ved Hillerød arrangerede CHPevent attraktive Livsstilsmesser. I 2019 i dagene 16-17-18. august.

VinFraFrankrig deltog igen i de dejlige omgivelser med et større udvalg af sortimentet. Udvalgte franske vine på forskellige niveauer til attraktive messepriser. Vine købt direkte fra vinproducenterne, som vi kender gennem besøg, uden andre mellemhandlere eller agenter. Mange vine i sortimentet er Bio-vine fra især Famille Fabres 5 gårde i Corbiéres.

Smagsprøver skænkedes i vinglas til interesserede, og et glas vin til at nyde i Slotshaven kunne købes til en hyggestund. Selvfølgelig kan man købe vine med hjem; også smagekasser med to eller tre af hver til efterfølgende levering. Vi leverer kasser i Nordsjælland efter nærmere aftale, så slæb undgåes på dagen. Se mere på http://www.chpevent.dk.

20191011_181924-1

CompassFairs er messearrangør, og i et par af dem på Sjælland deltog VinFraFrankrig med et godt udvalg af vinsortimentet. Se hjemmesiden for Bolig- og Livsstilsmesser på: https://boligdage.dk/dk/

 

Den 11-13 oktober var der messe i Roskilde Hallerne, hvor VinFraFrankrig igen havde en stand med vine fra Corbieres og Sancerre, Béarn, Roussillon og Vouvray. Til interesserede udskænkedes der smagsprøver i vinglas. Mange købte vine på stedet, og ved køb af hele kasser leverede VinFraFrankrig efter messedagene i nærområdet.

 

I den første weekend 2-3. november var Farum Hallerne messecentrum. VinFraFrankrig deltog igen med franske vine, hvor jule- og vintervine blev fremhævet. Vine blev købt på stedet, og VinFraFrankrig leverede vinkasser hjemme efter nærmere aftale i Nordsjælland, så tungt slæb undgåes på dagen.

802GrønnesseDec2017

Julemarked på Grønnessegaard er et af de bedste og smukkeste markeder, man kan opleve. I stemningsfyldte og historiske omgivelser udstiller mange forskellige interessenter, så der er liv overalt i de velholdte bygninger og noget for hele familien. Julemarkedet på Grønnessegaard ved Hundested foregår den første week-end i december. I 2019 lørdag den 30. november og søndag den 1. december kl. 10-17. Se godsets hjemmeside  http://www.groennesse.dk under fanen Julemarked.

 

VinFraFrankrig deltager med største fornøjelse i det traditionsrige Julemarked. Vi skænker smagsprøver for interesserede købere fra sortimentet, hvor jule- og vintervinene fra Corbieres og Rivesaltes vine fra Roussillon vil blive fremhævet. Nyheder fra Vouvray og specialiteter fra Béarn vil blive vist. Man kan selvfølgelig købe vine til julen med hjem, enkeltflasker, smagekasser med to eller tre flasker af hver eller kassevis. VinFraFrankrig leverer efter Julemarkedet vinkasser efter nærmere aftale i Nordsjælland.