Messedeltagelser

199GisselfeldApril2018

Vin Fra Frankrig deltager på forskellige vinmesser og promodage i forretninger, på markeder og livsstilmesser for at møde andre mennesker med interesse for de gode og godt udvalgte vine, som ved personligt udvalg direkte hos de aktuelle leverandører hjemtages til interesserede købere og forhåbentligt til et længere kundeforhold.

226LedreborgPortbygning2018

Ledreborgs kendte Livsstilsmesse gennem 22 år er meget eftertragtet for både publikum og udstillere. I Pinsedagene fredag til mandag 18-21. maj 2018 deltog Vin Fra Frankrig i år for første gang med et udvalg af sortimentet. Vine til daglig brug og vine til særlige lejligheder. Vine på forskellige niveauer - også prismæssigt. Mange af dem er Bio-vine.

Der blev udskænket smagsprøver i vinglas, og mange købte vine med hjem eller bestilte til senere levering. Smagekasser med to af hver slags vin er en god måde at lære vinene at kende på

Se Ledreborgs hjemmeside om livsstilsmessen: http://www.ledreborg.dk/arrangementer

 

157GisselfeldApril2018

CHPevent arrangerede for 8. gang Livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster ved Haslev fre-søn. den 27-29. april kl. 10 - 16.

Vin Fra Frankrig var med igen i år med et udvalg af sortimentet med mange Bio-vine. Vine til forskellige priser på forskellige niveauer til messepriser inclusive efterfølgende levering og med den fordel som fortsættende kunde, at man efterfølgende kan købe direkte fra importøren til engros priser, hvilket mange igen i år benyttede sig af.

Se mere på www.chpevent.dk

CHP Event i Frederiksborg Slotshave sommeren 2017

I Frederiksborg Slotshave ved Hillerød arrangerer CHPevent Livsstilsmesser. I  2018 Fredag-lørdag-søndag den 10-11-12. august kl. 10 - 17. I 2019 9-10-11. august.

Vin Fra Frankrig deltog igen i de smukke omgivelser med et større udvalg af sortimentet. Vine på forskellige niveauer til attraktive messepriser direkte fra importøren uden andre mellemhandlere. Mange Bio-vine især fra Famille Fabres gårde i Corbiéres.

Begrænsede smagsprøver skænkes i vinglas og et glas vin til at nyde i Slotshaven kan købes. Selvfølgelig kan man købe vine med hjem og bestille smagekasser med to af hver eller i hele kasser til efterfølgende levering efter nærmere aftale.

Vin Fra Frankrig

Promodage på Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage, Højbyvej 18, Nykøbing Sjælland i nogle dage i juli måned. Se Nygårdens egen hjemmeside på www.nygaardenfrugt.dk

Fra kl. 10 - 15 skænker Vin Fra Frankrig fra gårdbutikkens sortiment med Bio-vine fra Château de Luc og Domaine Coulon. Man kan selvfølgelig købe vine med hjem, enkeltflasker, smagekasser med to flasker af hver eller i større mængder til at medbringe, og man kan få leveret vinene hjemme efter nærmere aftale.

 

Høstmarked 1-2. september på Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage deltager Vin Fra Frankrig med en stand i hallen med et udvalg af det faste sortiment og nogle nyheder. Kan ses på www.vinfrafrankrig.dk Der sælges til attraktive messepriser og leveres efterfølgende i området ved køb af flere kasser.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fredensborg Vin Festival foregår sidste lørdag i oktober i Restauranten Fredensborghusene, Bakkedraget 43, 3480 Fredensborg mellem kl. 12 og 16. Man køber en billet til 150 kr. pr. person via www.ticketmaster.dk. Man søger bare efter Fredensborg Vin Festival oppe i søgefeltet og kommer dermed frem til billetbestillingen.

 

For den beskedne pris får man et glas til at smage alle udstillernes vine og en anretning i Restauranten. Der holdinddeles, så alle får tid og plads. Se Fredensborg Vin Festivals egen hjemmeside på www.fredensborgvinfestival.dk

 

Vin Fra Frankrig skænker smagsprøver af de medbragte vine, hvor jule- og vintervinene vil blive fremhævet. Man kan selvfølgelig købe vine med hjem, enkeltflasker, smagekasser med to flasker af hver eller i større mængder til at medbringe, og Vin Fra Frankrig leverer vinene hjemme efter nærmere aftale i Nordsjælland.

802GrønnesseDec2017

Julemarked på Grønnessegaard er et de bedste og smukkeste markeder, man kan opleve. I stemningsfyldte og historiske omgivelser udstiller mange forskellige interessenter, så der er liv overalt i de velholdte bygninger og noget for hele familien. Julemarkedet på Grønnessegaard ved Hundested foregår den første week-end i december. I 2018 lørdag søndag den 1-2 december kl. 10-17. Se godsets hjemmeside www.groennesse.dk under fanen Julemarked.

 

Vin Fra Frankrig har med største fornøjelse deltaget i nogle år i det traditionsrige Julemarked. Vi skænker smagsprøver af de medbragte vine, hvor jule- og vintervinene vil blive fremhævet og nyheder og specialiteter vil blive vist. Man kan selvfølgelig købe vine til julen med hjem, enkeltflasker, smagekasser med to flasker af hver eller medtage i kassevis. Vin Fra Frankrig leverer gerne efterfølgende vinene hjemme efter nærmere aftale i Nordsjælland.