Messedeltagelser

Klar til at modtage interesserede vinsmagere

Vin Fra Frankrig deltager på forskellige vinmesser og promodage i forretninger, på markeder og livsstilmesser for at møde andre mennesker med interesse for de gode og godt udvalgte vine, som ved personligt udvalg direkte hos de aktuelle leverandører hjemtages til interesserede købere og forhåbentligt til et længere kundeforhold.

Vinhuset Château de Luc i Corbieres

På Bolig- og Livsstilsmessen i Farum Arena lørdag og søndag den 17. & 18. februar 2018 kl. 10 - 17 deltager Vin Fra Frankrig med et udvalg af sortimentet. Vine til daglig brug og vine til forskellige lejligheder. Vine på forskellige prisniveauer.

Vine fra sydfransk bolig- og livsstil. Bio-vine.

Der udskænkes smagsprøver i vinglas, og man kan købe lidt med hjem. Man kan også bestille smagekasser med to af hver eller bestille i større mængder til levering eller afhentning.

CHP Event arrangerer livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster

CHPevent slår igen portene op på Gisselfeld Kloster ved Haslev til Livsstilsmesse fredag-lørdag-søndag den 27-28-29. april kl. 10 - 17.

Vin Fra Frankrig er med igen i år med et udvalg af sortimentet. Bio-vine. Vine til forskellige priser - men betænk, at man køber direkte fra importøren her.

Der udskænkes begrænsede smagsprøver i vinglas; man kan købe nogle vine med hjem og ellers bestille smagekasser med to af hver eller i større mængder til levering eller afhentning.

CHP Event i Frederiksborg Slotshave sommeren 2017

I Frederiksborg Slotshave ved Hillerød arrangerer CHPevent igen Livsstilsmesse i 2018. fredag-lørdag-søndag den 10-11-12. august kl. 10 - 17.

Vin Fra Frankrig er med igen i år med et udvalg af sortimentet. Vine på forskellige niveauer til forskellige priser direkte fra importøren.

Der udskænkes begrænsede smagsprøver i vinglas. Man kan købe glas til at sidde og nyde i Slotshaven. Man kan selvfølgelig købe nogle vine med hjem og ellers bestille smagekasser med to af hver eller i større mængder til efterfølgende levering efter nærmere aftale.

Vin Fra Frankrig

Promodage på Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage, Højbyvej 18, Nykøbing Sjælland i nogle dage i juli måned.

Fra kl. 10 - 15 skænker Vin Fra Frankrig bio-vine af gårdbutikkens sortiment fra Famille Fabre. Man kan købe vine med hjem, enkeltflasker, smagekasser med to flasker af hver eller i større mængder til at medbringe eller få leveret efter nærmere aftale.