Messedeltagelser

199GisselfeldApril2018

Vin Fra Frankrig deltager på forskellige vinmesser og promodage i forretninger, på markeder og livsstilmesser for at møde andre mennesker med interesse for de gode og godt udvalgte vine, som ved personligt udvalg direkte hos de aktuelle leverandører hjemtages til interesserede købere og forhåbentligt til et længere kundeforhold.

226LedreborgPortbygning2018

Ledreborgs kendte Livsstilsmesse gennem 22 år er meget eftertragtet for både publikum og udstillere. I Pinsedagene fredag til mandag 18-21. maj deltager Vin Fra Frankrig i år for første gang med et udvalg af sortimentet. Der er vine til daglig brug og vine til særlige lejligheder. Vine på forskellige niveauer - også prismæssigt. Mange af dem er Bio-vine.

Der udskænkes smagsprøver i vinglas, og man kan købe vine med hjem eller bestille til senere levering. Smagekasser med to af hver slags vin er en god måde at lære vinene at kende på

Se Ledreborgs hjemmeside om livsstilsmessen: http://www.ledreborg.dk/arrangementer

 

157GisselfeldApril2018

CHPevent arrangerede for 8. gang Livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster ved Haslev fre-søn. den 27-29. april kl. 10 - 16.

Vin Fra Frankrig var med igen i år med et udvalg af sortimentet med mange Bio-vine. Vine til forskellige priser og med den fordel, at man kan købe direkte fra importøren, hvilket mange igen i år benyttede sig af.

Til næste år i 2019 deltager vi igen på Gisselfeld Livsstilsmesse. Det bliver i Store Bededagene fredag-søndag den 17-19 maj.

Se mere på www.chpevent.dk

CHP Event i Frederiksborg Slotshave sommeren 2017

I Frederiksborg Slotshave ved Hillerød arrangerer CHPevent igen Livsstilsmesse i 2018. Fredag-lørdag-søndag den 10-11-12. august kl. 10 - 17.

Vin Fra Frankrig deltager igen i de smukke omgivelser med et udvalg af sortimentet. Vine på forskellige niveauer til forskellige priser direkte fra importøren. Mange Bio-vine.

Begrænsede smagsprøver udskænkes i vinglas og et glas vin til at nyde i Slotshaven kan købes. Selvfølgelig kan man købe vine med hjem og bestille smagekasser med to af hver eller i hele kasser til efterfølgende levering efter nærmere aftale.

Vin Fra Frankrig

Promodage på Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage, Højbyvej 18, Nykøbing Sjælland i nogle dage i juli måned.

Fra kl. 10 - 15 skænker Vin Fra Frankrig fra gårdbutikkens sortiment med Bio-vine fra Château de Luc og Domaine Coulon. Man kan selvfølgelig købe vine med hjem, enkeltflasker, smagekasser med to flasker af hver eller i større mængder til at medbringe, og man kan få leveret vinene hjemme efter nærmere aftale.