Messedeltagelser

199GisselfeldApril2018

Vin Fra Frankrig deltager på forskellige vinmesser og promodage i forretninger, på markeder og livsstilmesser. Det gør vi, fordi vi er glade for at have lejlighed til at skabe større kendskab til ægte, franske vine med personlighed. Til rimelige priser. Også for at møde andre mennesker med interesse for de gode og godt udvalgte vine. Forhåbentligt kommer der et længere kundeforhold ud af messebesøget.

Man kan altid besøge os på Damvejen 8, 3400 Hillerød, hvor vi har lager og bolig. Så kan man se og smage alle vine før køb og hente til engros priser. Prisliste mailes på forespørgsel. Det er bedst at ringe 20 25 93 17 inden påtænkt besøg. Se vinsortimentet på https://www.vinfrafrankrig.dk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slagelse Vinklub afholder Vinfestival i Slagelse i Vesthallen på Skjoldsvej lørdag den 2. marts 2019 kl. 13 - 17. Adgang koster 190 kr. ved indgangen, 170 kr. i forsalg via hjemmesiden http://www.vinfestivalen.dk/vinfestival/vinfestivalen-2019. Mange vinentusiaster mødes her for at opleve både nyheder og kendte vine.

Vin Fra Frankrig deltager med et omhyggeligt udvalg af sortimentet - spændende vine for kendere. En del Bio-vine. Vin Fra Frankrig leverer efter aftale vinkasser i nærområdet, så man ikke behøver at slæbe vin med hjem på dagen.

226LedreborgPortbygning2018

På Ledreborgs kendte Livsstilsmesse gennem mange år deltog Vin Fra Frankrig i Pinsedagene 18-21. maj 2018 med et udvalg af sortimentet, herunder Bio-vine.

Der blev udskænket smagsprøver i vinglas, og mange købte vine med hjem eller bestilte til senere levering. Smagekasser med to af hver slags vin er en god måde at lære vinene at kende på.

Se Ledreborgs hjemmeside om livsstilsmessen: http://www.ledreborg.dk/arrangementer

 

P1060440

BoligMadDesign Messen 2019 arrangeres af InterComp Danmark i Bella Centeret på Amager, den 15-16-17 marts kl. 13-18 fredag og 10-17 lørdag og søndag. Vin Fra Frankrig stiller op med et godt udvalg af sortimentet. Ikke billig-vine og ikke dyre mærkevarer. Klik på fanebladet Vine og se.

Der skænkes smagsprøver, og man kan købe vine med hjem og anskaffe smagekasser med to eller tre af hver slags vin. VinFraFrankrig leverer købte vinkasser fragtfrit i nærområdet efter messedagene, så man er fri for at slæbe på messedagene.

Se InterComps hjemmeside om BoligMadDesign Messen på: https://boligmaddesign.dk/messer/mad-og-vin.aspx

157GisselfeldApril2018

CHPevent arrangerede for 8. gang Livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster ved Haslev fre-søn. den 27-29. april 2018 kl. 10 - 16.

Vin Fra Frankrig var med igen med udvalgte vine fra sortimentet, heraf mange Bio-vine. Vine til forskellige priser på forskellige niveauer til messepriser. Vi leverer altid efterfølgende købte kasser med vine i nærområdet.

Ved at møde VinFraFrankrig på messerne og smage vinene på forhånd, får man med fordel kendskab til importørens vine og kan efterfølgende købe direkte fra importøren til engros priser. Det benytter mange sig af, enten ved at hente eller få vinene leveret.

Se mere på http://www.chpevent.dk

20180817_131824Kopi

CHPevent afholder livsstilsmesse på Bernstorff Slot i parken på ridebanen den 9-11. august i 2019. Vin Fra Frankrig deltager med vine fra sortimentet i et af de mange telte. Smagsprøver skænkes i vinglas, og man kan købe vine med hjem, eventuelt smagekasser med 2 eller 3 flasker af hver. Der er mange Bio-vine fra Famille Fabres gårde i Corbiéres og spændende vine fra Rivesaltes, Sancerre og Vouvray.

VinFraFrankrig leverer vinkasser i nærområdet efter nærmere aftale. Se mere på http://www.chpevent.dkVinFraFrankrig importerer direkte fra producenterne og sælger direkte til alle interesserede i Danmark.

474FrBorgSlotshave2017

I Frederiksborg smukke Slotshave ved Hillerød arrangerer CHPevent attraktive Livsstilsmesser. I 2019 i dagene 16-17-18. august.

Vin Fra Frankrig deltager igen i de dejlige omgivelser med et større udvalg af sortimentet. Vine på forskellige niveauer til attraktive messepriser. Vine direkte fra importøren uden andre mellemhandlere. Mange Bio-vine især fra Famille Fabres gårde i Corbiéres.

Smagsprøver skænkes i vinglas, og et glas vin til at nyde i Slotshaven kan købes til en hyggestund. Selvfølgelig kan man købe vine med hjem; også smagekasser med to eller tre af hver til efterfølgende levering. Vi leverer kasser i Nordsjælland efter nærmere aftale, så slæb undgåes. Se mere på http://www.chpevent.dk.

Vin Fra Frankrig

Promodage på Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage, Højbyvej 18, Nykøbing Sjælland i nogle dage i juli måned. Se Nygårdens egen hjemmeside på http://www.nygaardensfrugt.dk.

Fra kl. 10 - 15 skænker Vin Fra Frankrig fra gårdbutikkens sortiment med Bio-vine fra Château de Luc og Domaine Coulon. Man kan selvfølgelig købe vine med hjem, enkeltflasker, smagekasser eller i større mængder, og man kan få leveret vinene hjemme efter nærmere aftale.

 

Høstmarked i begyndelsen af september på Nygårdens Gårdbutik og Frugtplantage deltager Vin Fra Frankrig med en stand i hallen med et udvalg af det faste sortiment og nogle nyheder. Se fanebladet VINE. Vinkasser leveres i nærområdet efter aftale.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fredensborg Vin Festival foregår sidste lørdag i oktober i Restauranten Fredensborghusene, Bakkedraget 43, 3480 Fredensborg mellem kl. 12 og 16. Man køber en billet til 150 kr. pr. person via http://www.ticketmaster.dk.

 

For den beskedne pris får man et glas til at smage alle udstillernes vine og en udmærket anretning i Restauranten. Der holdinddeles, så alle får god tid og fin plads. Se Fredensborg Vin Festivals side på http://www.fredensborgvinfestival.dk.

 

Vin Fra Frankrig skænker smagsprøver af de medbragte vine, hvor jule- og vintervinene vil blive fremhævet. Man kan selvfølgelig købe vine med hjem, enkeltflasker og smagekasser til at medbringe. Vin Fra Frankrig leverer vinkasser efter aftale i Nordsjælland.

119FarumFeb2018

CompassFairs er messearrangør, og i et par af dem på Sjælland deltager Vin Fra Frankrig på med et godt udvalg af vinsortimentet. Se hjemmesiden for Bolig- og Livsstilsmesser på: https://boligdage.dk/dk/

Den 11-13 oktober er der messe i Roskilde Hallerne, hvor VinFraFrankrig igen har en stand med smagsprøver i vinglas. Der kan købes vine på stedet. Ved køb af hele kasser leverer VinFraFrankrig i messens nærområdet efter messedagene.

I den første weekend i november er Farum Hallerne messecentrum. VinFraFrankrig deltager igen med en fin stand, hvor jule- og vintervine vil blive fremhævet. Vinene kan købes på stedet, og VinFraFrankrig leverer vinkasser hjemme efter nærmere aftale i Nordsjælland, så tungt slæb undgåes.

802GrønnesseDec2017

Julemarked på Grønnessegaard er et de bedste og smukkeste markeder, man kan opleve. I stemningsfyldte og historiske omgivelser udstiller mange forskellige interessenter, så der er liv overalt i de velholdte bygninger og noget for hele familien. Julemarkedet på Grønnessegaard ved Hundested foregår den første week-end i december. I 2019 lørdag den 30. november og søndag den 1. december kl. 10-17. Se godsets hjemmeside  http://www.groennesse.dk under fanen Julemarked.

 

Vin Fra Frankrig deltager med største fornøjelse i det traditionsrige Julemarked. Vi skænker smagsprøver af de medbragte vine, hvor jule- og vintervinene vil blive fremhævet, og nyheder og specialiteter vil blive vist. Man kan selvfølgelig købe vine til julen med hjem, enkeltflasker, smagekasser med to eller tre flasker af hver eller medtage i kassevis. Vin Fra Frankrig leverer vinkasser efter nærmere aftale i Nordsjælland.