På livsstils- og boligmesser, vin- og julemesser er der gode og praktiske lejligheder til at mødes om fælles vininteresser og smage på nogle af vores medbragte vine. Smagekasser kan efterfølgende medtages eller leveres, og der kan træffes aftaler om fragtfri leveringer på Sjælland ved mindst 18 flasker pr leveringssted. Besøg i VinFraFrankrigs lagerbutik kan planlægges med smagninger før køb og afhentninger af vinpartier. Giv tid til at mødes.

VinFraFrankrig har i en del år deltaget i Julemesserne på Grønnessegaard nær Hundested og kommer meget gerne igen, når der inviteres til en meget hyggelig begivenhed. I 2022 den 26-27 november. Lad os mødes igen.

CHPevent arrangerer messer overalt i Danmark; på Sjælland især Julemessen på Bernstorff Slot og Livsstilsmesserne på Gisselfeld og i Frederiksborg Slotshave, hvor jeg med VinFraFrankrig meget gerne deltager, så kendskabet udbredes mest muligt i områderne. I 2022 den 18-19-20 november på Bernstorff Slot i Kavalérfløjen.

I Roskilde, Farum og Helsinge har Compass Fairs arrangeret gode Boligmesser, hvor VinFraFrankrig er glad for fortsat at deltage med inspiration til bedre vine fra Frankrig med sloganet: Få Råd Til Vin.

Når Slagelse Vinfestival, med de mange, meget aktive medlemmer i foreningen, indbyder til at deltage, er det med stor fornøjelse for VinFraFrankrig at mødes med de mange vininteresserede og kyndige entusiaster fra hele Vestsjælland.

Roskilde Dyrskue giver store muligheder for at mødes med særdeles mange mennesker fra by og land på hele Sjælland. Mange har taget imod smagsprøver og flere er efterfølgende blevet kunder. Meningen med messen er dermed opnået. Lad os mødes igen.